TYHY-/yritys-/polttarijoogaa

TYHY-/yritys-/polttarijoogaa

TYKY/TYHY-tunnit

Kysy tarjous elina@yogelina.fi ja räätälöidään joogan ympärille teidän työyhteisöä palveleva kokonaisuus. Kaikki on mahdollista; tunnin kestävästä harjoituksesta vaikkapa kahden tunnin kokonaisuuteen joka sisältää luento-osuuden stressistä/rentoutumisesta/hengittämisestä ja päättyy syvärentoutus-harjoitukseen. Tunti voidaan pitää myös teidän valitsemassanne paikassa.

Erilainen palaveri? 

Kyllästyttääkö tavanomainen neuvotteluhuonepalaveri, puuduttava paikallaan istuminen ja haukottelun pidättely? Entäpä jos palaveri alkaisikin joogaharjoituksella, jonka jälkeen voisi jäädä joogamatolle pötköttelemään ja luomaan energisenä uutta? Joogastudio muuntautuu helposti erilaiseksi neukkariksi – käytettävissä videotykki ja seinällinen tussitaulua.

Yksityistunnit

Lähetä tarjouspyyntö yksityistunnista esim. polttariporukalle, työyhteisölle, syntymäpäiväsankarille, perheelle tai vaikka teille kahdelle. Luo vaikkapa unohtumaton hääpäiväyllätys puolisollesi!

Tapahtumajoogaa

Yogelina on valmiina uusiin ja erilaisiin tapahtumiin sekä joogan ilosanoman levittämiseen niidenkin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli tapahtumasi kaipasi joogan hoitavaa kosketusta.

Yogelinan tilat

Studio on vuokrattavissa joogan yhteydessä ja erikseen, kysy rohkeasti hintaa!