Elina Raaska

Elina Raaska

Moikka kaikki!

Olen Yogelinan yrittäjä ja pääasiallinen viikkotuntien joogaopettaja. Opiskelin alunperin joogaopettajaksi Helsingissä, kansainvälisen kattojärjestö Yoga Alliancen hyväksymän RYT200-joogaopettajakoulutuksen. Valmistuin keväällä 2019 toisesta RYT200 joogaopettajakoulutuksesta (Yin-joogaa) eli olen sertifioitu RYT400 joogaopettaja. Jooga on sivunnut elämääni pienestä pitäen ja se on ollut kiinnostuksen kohteeni parikymppisestä asti. Kun palasin aikanaan pääkaupunkiseudulta omille kotikonnuilleni, halusin perustaa Kotkaan joogastudion joka palvelisi kotkalaisia.

Yogelina on tilana rauhoittava, pehmeä ja lämmin. Ilmapiiri studiolla on salliva. Haluan tarjota rauhaisan pysähtymisen kehdon kaikille joogasta kiinnostuneille ja tilan jonne kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat.

Opettamistyylini on lämmin ja kannustava, dynaamisilla tunneilla myös joskus pirskahteleva ja iloinen. Toivon sisäisen aurinkoni ylettyvän sinuun niin, että saat tunneiltani aimo annoksen energiaa arkeesi ja elämääsi!

Olet sydämellisesti tervetullut Yogelinaan!