Elina Raaska

Elina Raaska

Opiskelin alunperin joogaopettajaksi Helsingissä, kyseessä on kansainvälisen joogan kattojärjestö Yoga Alliancen hyväksymä RYT200-joogaopettajakoulutus. Valmistuin keväällä 2019 uudesta RYT200 Yin-joogaopettajakoulutuksesta. Olen aina ollut kiinnostunut joogasta ja se on sivunnut elämääni koko aikuisiän. Kun palasin pääkaupunkiseudulta omille kotikonnuilleni, olen hakeutunut joogan pariin milloin kuntosalilla ja milloin opiston tunneilla.

Valmistuttuani ohjasin joogaa syyslukukauden entisellä työpaikallani kuntosaliympäristössä ja ymmärsin, mitä Kotka ja lähialueet ovat vailla; joogastudiota, joka on jo tilana rauhoittava, pehmeä ja lämmin. Minusta Kotka oli vailla Yogelinaa ja siksi sellaisen halusin tänne perustaa. Haluan tarjota rauhaisan pysähtymisen kehdon kaikille joogasta kiinnostuneille ja tilan jonne kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat.

Opettamistyylini on lämmin ja kannustava, dynaamisilla tunneilla myös joskus pirskahteleva ja iloinen. Toivon sisäisen aurinkoni ylettyvän sinuun niin, että saat tunneiltani aimo annoksen energiaa arkeesi ja elämääsi!