Vitun Voima Workshop Naisille

1.9.2020
Vitun Voima – workshop on naisille, jotka tuntevat olevansa transitio-vaiheessa kohti mehevää menopaussia. Tämä vaihe voi olla noin kymmenenkin vuoden mittainen jakso elämässä ennen varsinaisten vaihdevuosien alkua. Huomaat kehossa, mielessä ja sinuudessa muutoksia – huomaat ja tunnet olevasi muutoksessa nuoresta naisesta kohti jotakin vielä tuntematonta.
Elämässäsi on enemmän tilaa (lapset jo isompia tai esim. oma työtilanne vakiintunut) Sinulle. Mietit kuka oikein olet tässä hetkessä, mikä sinun tehtäväsi täällä onkaan, mitä elämältäsi oikeasti haluaisit ja miten sen parhaan potentiaalisi tavoittaisit. Miten voisit elää unelmaelämääsi. Millainen on Sinun Vitun Voimasi – sinun henkilökohtainen naiseuden voima.
Tämä työpaja on kahden kerran valmennuksellinen kokonaisuus, jossa etsitään vastauksia yllä mainittuihin kysymyksiin. Pääset kohtamaan itseäsi turvallisessa tilassa ja saat oivaltaa omassa tahdissasi. Naisten yhteen tuleminen on myös ryhmän yksi voimavaroista. Luvassa on syksyn upein matka – matka itsetuntemuksesi parissa.
Tässä linkki sanan vittu-käytön käyttämisen syvemmästä ymmärtämisestä tämän työpajan yhteydessä: https://www.terve.fi/artikkelit/tiedatko-vittu-sanan-juuret
Tämä työpaja on lopputyöni osana Henkisen Valmentajan koulutustani ja pilottitryhmänä (nämä workshopit jatkuvat) edullisempi hinnaltaan. Työpajaan mahtuu enimmillään kymmenen naista – varaa paikkasi pian!
Hinta: 120 €, sisältää 2 x 3,5 h työpajaa, kotitehtäviä ja pienen lahjan
Milloin: 26.9 ja 3.10 klo 11-14.30
Varaa (sitova): https://avoinna24.fi/yogelina/reservation?branch_id=301788b4-bde5-11e5-b574-af12e23dbf0c
Maksu suoritetaan ennen workshopin alkua, saat laskun sähköpostiisi. peruutusehdot Yogelinan sivujen mukaisesti.