Ohjeet online-tunneille täällä!

28.4.2020

Online-tunneista tärkeää tietoa lisää – Q&A!

Q Voinko osallistua online-tunnille vaikka minulla ei ole sarjakorttia Yogelinaan?
A Voit. Yogelinan verkkokaupasta löytyy myös online-tunnin kertamaksu 13 eur, lunasta tämä ennen tunnille tuloa.
Tällä kertamaksulla pääset tutustumaan palveluun ja ensimmäisen tutustumiskerran jälkeen voit lunastaa sarjakortin mikäli haluat jatkaa online-tunneilla käymistä tai ostaa aina kertamaksun.

Q Onko olemassa muita kuin viiden ja kymmenen kerran kortteja?
A On. Nyt uutena korttina tulevalle kahdelle viikolle kolmen kerran online-kortti 33 eur sekä 10 x sarjakortti 100 eur sekä tukilahjakortit joilla kertamaksu jää 10 euroon. Muista ilmoittaa spostilla, että haluat ottaa tukilahjakorttisi käyttöön.

Q Mikä laite/ohjelma minulla tulee olla jotta voin osallistua näille tunneille?
A Joko älypuhelin, tabletti tai läppäri ja siihen asennettuna Zoom-niminen sovellus. Saat 30-10 min ennen joogatunnin alkua linkin sähköpostiisi josta pääset tunnille.

Q Voinko osallistua ensikertalaisena näille tunneille?
A Kyllä voit. Jooga on aina matka itseen ja kysyy sitoutumista ja kärsivällisyyttä, kertaaminen uudestaan ja uudestaan opettaa joogassakin eniten.

Q Mistä voisin saada apua Zoom-ohjelman lataamiseen?
A Autan parhaani mukaan, minulle voi soittaa ja laittaa viestejä. Toivon, että kenenkään ei tarvitse luopua joogaharjoituksestaan/olla joogaamatta tai ylipäätään liikkumatta siksi, että kokee tekniset asiat liian haastaviksi.

Q Tarvitsenko jooga-apuvälineitä jotta voin osallistua online-tunneille
A Et. Pärjäät vallan hyvin kodista löytyviltä tyynyillä, sohvatyynyillä, vilteillä, kirjakasoilla. Saat aina ennen tuntia tiedon sähköpostiisi millaisia välineitä tarvitset.

Q Mitkä maksuvälineet käy?
A Verkkokauppa ja myös kaikki smartum/edenred jne jos niissä on etäominaisuus mahdollista. Kysy lisää jos olet epävarma.

Mikäli osallistut dynaamisille tunneille, on hyvä olla alla joogamatto, jossa et liukastele. TREENIKAMAT.fi:llä 10% ale koodilla YOGELINA kaikista joogavälineistä studion tauon ajan. Tässä linkki treenikamojen joogatuotteisiin: https://www.treenikamat.fi/fi/tuoteryhma/JOOGA

Tässä linkki Yogelinan verkkokauppaan:
https://avoinna24.fi/yogelina/webstore