Kevään taikaa saaressa 24-26.4

22.1.2020

Luonnon herääminen kevääseen on meren äärellä joka vuosi yhtä voimaannuttava kokemus. Pitkä, lumoava kesä on vasta alkamassa ja joka päivä luonnossa voi havaita uusia kevään merkkejä. Vaikka merellä voi vielä huhtikuussa olla jäitä, puskee luonto ja lisääntyvä valo talven yhä kauemmas taakse. Vihreä lisääntyy päivä päivältä ja muuttolinnut saapuvat. Kevät tuntuu kaikilla aisteilla, sen tuoksu huumaa ja lintujen lauluun on suloista herätä aamulla.

Matka merelle Rääntiön saareen merkitsee irrottautumista arjesta, totutuista rutiineista ja ajatuksista. Rääntiö sijaitsee rajavyöhykkeellä aivan Suomen ja Venäjän rajan kupeessa, siksi saaressa ei tapaa satunnaisia kulkijoita. Saarella voi kokea heräävän kevään harmonisessa, kauniissa ympäristössä. Luontoyhteyden tuntee vahvasti koko retriitin ajan. Joogaamme mökin lasitetulla terassilla, josta on lumoava näkymä kalliolle, mustikkametsäiselle rinteelle ja merelle. Saaren poluilla kuljeskelu- ja rauhoittumispaikoilla istuskelu antaa mahdollisuuden antaa ajatuksen vaeltaa, kuunnella omaa itseä, kenties jotain uuttakin syntyy mielessä.

Saarella pidämme sinusta hyvää huolta, jotta saat antautua oman itsesi hellimiseen. Joogaa on tarjolla yhteensä viisi kertaa, harjoituksiin voit osallistua halutessasi kaikkiin tai vain osaan harjoituksista. Perinteisen tumman saunan lempeisiin löylyihin pääset kumpanakin iltana ja lämmitettyyn paljuun lauantai-iltana. Jokaiselle vieraalle varaamme oman pienen makuusopen lepäämiselle ja oman tilan tarvetta varten. Saaren emäntä tarjoilee meille kaikkia aisteja ravitsevaa, rakkaudella valmistettua ruokaa. Retriitillä on riittävästä aikaa myös vain olla, jotta sinulle jää aikaa lepoon, oman sisimpäsi ja omien tarpeidesi kuunteluun.

Kohdetta voit kurkata tästä:
http://bit.ly/2FEVJ0A
ja
http://bit.ly/2JcjVIG
myös instagramissa löytyy kuvia isäntäperheen mökeistä raantio_suomenlahti, lisäksi Yogelinan instagram yogastudio_yogelina

Palautetta aiemmalta retriitiltä saaressa:

”Tulen ehdottomasti uudelleen!”
”Ihana ympäristö, ihana ruoka (ja sitä oli riittävästi!), ihana isäntäpariskunta, lempeä ja sydämellinen Elina-ohjaaja.”
”Ainoa miinus on, että täältä pitää lähteä! Minusta kaikki oli täydellistä.”

Saaren isäntäpariskunta Riikka ja Jyrki Gerlander huolehtivat vieraista suurella sydämellä. Riikkaa on kuin muumimamma, jonka kaapin kätköistä löytyy aina purkillinen vadelmahilloa, ja joka toivottaa jokaisen tervetulleeksi juuri omana itsenään. Riikka hemmottelee meitä kasvis-, kala- ja kanapainotteisella, rakkaudella valmistetulla kotiruoalla. Lähitilojen ja –metsien antimia Riikka käyttää ruoan valmistuksessa mahdollisimman paljon. Keittiössä huomioidaan ruoka-aineallergiat sekä gluteeniton ja laktoositon ruokavalio. Ilmoitathan ruokarajoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Joogaharjoitukset retriitillä ohjaa RYT400-joogaopettaja ja joogastudio Yogelinan yrittäjä Elina Raaska. Elina ohjaa joogaa studiollaan ja tarjoaa myös yritystunteja Kotkassa ja lähialueilla.
”Tapani ohjata joogaa on vahvasti läsnäoleva ja sensitiivinen. Haluan luoda joogaharjoitukseen ennen kaikkea turvallisen ja sallivan tunnelman.
Palautetta Elinan joogatunneista:
”Lempeys tulee Elinalta sydämestä ja tulee ohjauksen kanssa jokaisen ohjattavan soluun ja
sidekudokseen. Se lempeys on todella hoitavaa ja se herättää minussa oman lempeyteni itseäni kohtaan.”
”Elinan läsnäolo ja erityinen karisma tekee joogatunneista erityisiä. Tykkään kun hän selventää ja kertoo mihin mikäkin asana vaikuttaa. Tunnit ovat ihanan vaihtelevia ja silti tutun turvallisia.”
”Ihmisenä oleminen on herkkää, haavoittuvaa ja hämmentävää aikuisenakin. Kun oppii
riisumaan pärjäämisen panssarin ja osoittamaan myötätuntoa itselleen, olo on vapaampi ja
voimakkaampi. Kiitos Elina, tänään joogan jälkeen tuntui juuri tuolta.”

Kaikki joogaharjoitukset ovat vapaaehtoisia, voit halutessasi levätä tarpeesi mukaan.

Hinta: 500 eur, sisältää:
merimatkat Virolahdelta Vatimenpohjan venerannasta saareen ja takaisin
majoitus
vuodevaatteet ja pyyhkeet
maittava ja runsas kotiruoka: aamusmoothie, aamiainen, keittolounas, iltapäivätee/kahvi, illallinen
joogaohjaus pe-la-su
joogamatot, bolsterit, blokit, viltit jne
sauna kumpanakin iltana, lauantaina myös palju
rajavyöhykelupa

Ilmoittautumiset Elinalle sähköpostiin osoitteeseen elina@yogelina.fi
Retriitille mahtuu vain kuusi osallistujaa kerrallaan, varaa siis paikkasi pian!

Ilmoittautumisen yhteydessä saat vahvistuksen ja alkuvuodesta laskun retriittiä koskien, lasku erääntyy 26.4. Ilmoittautumisesi on sitova, käytämme Yogelinan sivuilla mainittuja perumisehtoja: http://www.yogelina.fi/varausehdot-ja-ohjeet/

Nähdään saaressa juuri sinun kanssasi?

Elina ja Riikka