TRE® (Stress & Trauma Release Exercise) aloituskurssi 28.9

12.9.2019

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) luonnollinen itsehoitomenetelmä, joka auttaa purkamaan stressiä ja jännitystä kehosta. Aloituskurssilla saat tietoa toksisen stressin haitallisista vaikutuksista, stressin taustalla olevista tekijöistä, stressin säätelystä, menetelmän positiivisista vaikutuksista ja opit tekemään harjoitusta turvallisesti itsenäisesti. Aloituskurssi ei tuota pätevyyttä tarjota ohjausta muille.

TRE® on vahva menetelmä, johon on syytä tutustua ajan kanssa. Prosessin eteneminen on aina yksilöllistä, oikeaa tai väärää tapaa täristä ei ole. Kurssille osallistumisen edellytyksenä on normaali terveydentila. Harjoitus ei sovellu henkilöille, joille on hiljattain tehty leikkaus, joilla on todettu sydäninfarkti tai syöpä, joilla on epilepsia, psykoosi tai skitsofrenia. Harjoituksen aloittamista ei suositella raskaana oleville. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kurssille tuloa jos olet epävarma omasta tilanteestasi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Lisätietoja TREstä kts.: http://www.trefinland.fi/.

Ohjaajana toimii: Johanna Linner Matikka, joka on toiminut hyvinvointia haastavien ilmiöiden parissa useissa erilaisissa tehtävissä. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja Valviran hyväksymä sosiaalityöntekijä, diakonian vihkimyksen saanut sosionomi (AMK), joogaopettaja (RYT200) ja sertifioitu TRE®- ohjaaja. Tällä hetkellä hän opiskelee Welfare, Health and Management -tohtoriohjelmassa Itä-Suomen yliopistossa.
Lisätietoja Johannasta: www.johannalinner.fi

Ajanvaraus Yogelinan ajanvarausjärjestelmän kautta: https://yogelina.avoinna24.fi/company/reservation

Perumisehdot Yogelinan sivujen mukaisesti.

Kurssin hinta on 75 eur.