Luonnollinen Hengitys-workshop 6.4.

5.3.2019

Hengityksen rentouttamisen taito on yksi merkittävimmistä taidoista, joilla voi vaikuttaa itse terveyteensä. Luonnollinen hengitys edistää terveyttä, lisää elinvoimaa ja vähentää stressiä.

Workshopissa opit ja pääset kokeilemaan, mitä luonnollinen hengitys on. Kuulet myös mitä kiinalainen lääketiede sanoo keuhkoistamme ja kuinka avata keuhkomeridiaani. Lisäksi saat työkaluja arjen haasteista selviämiseksi ja rentouden muistamiseksi. Aiempaa kokemusta joogasta tai kiinalaisesta lääketieteestä ei tarvitse voidakseen osallistua workshoppiin.

Ohjaajina perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitaja Tuula Rantavuo ja kundaliinijoogaohjaajaopiskelija (Yogi Bhajanin mukaan) Tea Hono.

”Onnellisuus on seurausta rentoudesta. On kaksi tapaa tavoitella onnellisuutta. Ensimmäinen on halujen tyydyttäminen, mutta kaikkia haluja ei voi koskaan tyydyttää. Toinen tapa on ymmärtää, että olemme osa ikuisuutta. Maailmankaikkeus ei ole kaunis ilman sinua; jokainen meistä on osa maailman kauneutta. Jos pystyy rentoutumaan tuntemattoman suhteen, 75% jännityksestä ja kireydestä katoaa.” -Yogi Bhajan

Lämpimästi tervetuloa ♥

Hinta: 35 eur
Paikka: Joogastudio Yogelina
Varaa: Yogelinan ajanvarausjärjestelmän kautta
Peruutsuehdot Yogelinan sivujen mukaisesti