Hemmottelu-retriitti Kymijoen varrella 12-14.4

28.2.2019

Tule palautumaan ja virkistymään retriitille jossa saat joogata, syödä ihanaa ruokaa ja vain olla. Ei kotitöitä, ei kiirettä – vain aikaa itselle. Tämä retriitti soveltuu yhtä lailla lähellä asuville kuin kauempaa tuleville.

Retriitti järjestetään Kymijoen varrella kauniissa Villa Koskenäyräässä perjantaista sunnuntaihin. Majoitus tapahtuu jaetuissa kahden hengen huoneissa, yhteisiä vessoja rakennuksessa on kuusi kappaletta. Sauna lämpiää meille molempina iltoina ja pääset myös pulahtamaan turvallisesti halutessasi Kymijoessa tai voit istua rentoutuen kylpytynnyrissä.

Viikonloppu sisältää joogaa, meditaatiota, täysihoidon (2 x illallinen, 1 x aamiainen, 1 x lounas ja 1 x brunssi) ja vapaata aikaa. Et tarvitse ennakko-osaamista joogasta, ilmoita kuitenkin mahdollisesta joogataustasi ilmoittautuessasi. Saapuminen perjantaina klo 17.00 ja sunnuntaina lopetamme klo 15.00 mennessä.

Paikka: Villa Koskenäyräs, Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka
Aika: 12-14.4.2019
Hinta: 300 € tuodessasi omat lakanat ja pyyhkeen/
315 € sisältäen liinavatteet ja pyyhkeen

Ilmoittautuminen: elina@yogelina.fi

Joogaharjoitukset retriitillä ohjaa Elina Raaska, joogaopettaja RYT300 ja joogastudio-yrittäjä. Hän ohjaa joogaa studiollaan ja tarjoaa myös yritystunteja Kotkassa ja sen lähialueilla.

”Tapani ohjata joogaa on vahvasti läsnä oleva ja sensitiivinen. Haluan luoda joogaharjoitukseen tunnelman, joka tuntuu ennen kaikkea turvalliselta ja sallivalta. Rauhallisilla yin-tunneilla olen aavistuksen lempeämpi, kun taas flow-tunneilla ehkä hilpeämpi ja kannustavampi opettaja”

Elinan joogatunneista kuultua:

”Lempeys tulee Elinalta sydämestä ja tulee ohjauksen kanssa jokaisen ohjattavan soluun ja sidekudokseen. Se lempeys on todella hoitavaa ja se herättää minussa oman lempeyteni, itseäni kohtaan”

”Elinan läsnäolo ja erityinen karisma tekee joogatunneista erityisiä. Tykkään kun hän selventää ja kertoo mihin mikäkin asana vaikuttaa. Tunnit ovat ihanan vaihtelevia ja silti tutun turvallisia”

”Ihmisenä oleminen on herkkää, haavoittuvaa ja hämmentävää aikuisenakin. Kun oppii riisumaan pärjäämisen panssarin ja osoittamaan myötätuntoa itselleen, olo on vapaampi ja voimakkaampi. Kiitos Elina, tänään joogan jälkeen tuntui juuri tuolta”

Ruoasta vastaa mestarikokki Julia Kurvi. Julia on kokkaillut Ravintola Vaakussa ja Kotkan Klubilla ja on nyt Kahvila Pitkon sussasulavien lounaiden vastaava.

Julian ruoka-ideologia koostuu yksinkertaisista asioista: ruuan tulee rakentua puhtaista ja värikkäistä raaka-aineista. Tärkeintä kuitenkin on ettei ruokaa oteta liian vakavasti sillä elämästä tulee nauttia! Retriitin aikana tulette siis löytämään lautaseltanne raikkaita, värikkäitä ja syntisen hyviä herkkuja.

Peruutusehdot Yogelinan nettisivujen ehtojen mukaisesti.

Pidätämme oikeuden tapahtuman perumiseen mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu.