Ayurvedinen Detox-workshop 11.5. Yogelinassa

28.2.2019

Ayurvedinen Detox workshop 11.5.2019

Aika: La 11.5.2019 klo 12.00–15.30
Paikka: Yogelina
Opettaja: Saara Rönnholm , joogaopettaja –ja kouluttaja (RYT 500), Ayurveda Life Coach
Hinta: 59 € (sis. alv. 10 %). Early bird: hinta on 1.4.2019 mennessä ilmoittautuneelle 49 €.

Ayurveda on kokonaisvaltainen elämäntaito-oppi ja joogan sisartiede. Se on alunperin kehitetty muinaisessa Intiassa, mutta sen perusperiaatteet ovat ajattomat ja sopivat hyvin myös nykypäivän Suomeen. Ayurvedassa puhutaan kehotyypeistä Vata, Pitta ja Kapha sekä syntymässä saadulta yhdistelmästä esim. Vata-Pitta, Pitta-kapha jne. joita kutsutaan Prakritiksi. Joskus keho tuntuu tukkoiselta, väsyneeltä eli epätasapainoiselta, tätä tilaa kutsutaan Vikritksi.

Ayurveda antaa siis suosituksia ruokavaliosta, yrttilääkinnästä, elämäntavoista, ja se sisältää viisaita näkökulmia ihmiselämästä sekä syvällistä filosofiaa koko elämän tarkoituksesta.

Kehon puhdistus -teema on erittäin ajankohtainen juuri kevätaikaan, ja siihen on hyvä saada syvempi ymmärrys. Miksi juuri keväällä? Millainen ruoka on puhdistavaa? Paneudumme tässä työpajassa näihin kysymyksiin eli Ayurvedisiin detox-kuureihin.

Olemme kaikki ainutlaatuisia, mikä kannattaa muistaa myös detox -kuuria valitessamme. Muutamia seikkoja miksi puhdistuskuuri eli Detox olisi hyvä tehdä:

• Onko sinulla ruoansulatusvaivoja? Ilmavaivoja? tai tarvitseeko ruoansulatuksesi tehostamista: millainen nälän tunne sinulla on ja kuinka kauan aterian jälkeen menee, ennen kuin nälkä tulee? Kevyehkön aterian jälkeen yli 4 h ilman nälkää kertoo hidastuneesta ruoansulatuksesta.

• Koetko että sinussa on runsaasti kuona-aineita: onko iho kirkas vai samea, hengitys tunkkaisen hajuinen, uloste tahmeaa, hiki voimakkaan hajuista?

• Väsyttääkö, vaikka olet mielestäsi nukkunut tarpeeksi?

Alustava ohjelma:

11.30 Alkaen ”Check In” Yogelinassa
12.00 Alustus workshoppiin
12.15 Detox –jooga (75 min)
13.30 Tauko + Teetarjoilu
13.45 Luento ja keskustelua
15.30 Lopetus

Peruutusehdot Yogelinan sivujen mukaisesti

Ilmoittautuminen: https://yogelina.avoinna24.fi/company/reservation (hae kohdasta workshopit)

Saat ilmoittaumisestasi 3-5 vrk:n kuluessa maksulinkin ja maksamalla paikkasi työpajassa vahvistuu.

Lämpimästi tervetuloa!