Selkärangan anatomia-workshop 25.5 – varaa paikkasi tähän pian!

5.3.2019

SELKÄRANGAN ANATOMIA JA TOIMINTA Miten selkäranka toimii optimaalisesti liikkuessa ja mitkä ovat tärkeimmät anatomiset seikat harjoituksen kannalta? Työpajan aikana käydään läpi selkärangan nikamien, ristiluun ja lantion sekä välilevyjen anatomiaa. Lihaksista tutustutaan pitkiin selkälihaksiin ja niskarusettiin. Käytännönosuudessa erilaisia selän hallintaa kartoittavia ja lisääviä harjoituksia! Kokonaisuus pidetään Yogelinan tiloissa lauantaina 25.5. klo. 10:00 – 12:30 ja on hinnaltaan 65 euroa. Jutta vastaa osallistujien kysymyksiin vielä työpajan jälkeen klo 12:30-13:00. Osallistumalla saat myös Jutan kirjaan -10% alennuskoodin! Ohjaajasta: Jutta Aalto on osteopaatti ja iyengar-joogaopettaja, joka on perehtynyt erilaisiin liikuntametodeihin ja terapeuttiseen harjoitteluun. Jutan syvänä kiinnostuksena on auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän kehonsa toimintaa ja sitä kuinka hoitaa omaa kehoaan sekä miten kehotietoisuus voi olla portti läsnäoloon ja syvempään itsetuntemukseen. Jutta on opettanut anatomiaa useissa eri joogaopettajakoulutuksissa pääkaupunkiseudulla sekä omilla kaikille avoimilla kursseillaan. Hän on julkaissut keväällä 2018 ensimmäisen laajan suomenkielisen jooga-anatomian oppaan, Anatomia ja kehotietoisuus – Kokemuksellisen anatomian opas. Lisäksi hän pitää osteopatia yksityisvastaanottoa Helsingin keskustassa.www.juttaaalto.fi / www.anatomiakehotietoisuus.fi
Sydämellisesti tervetuloa!
Ilmoittaudu: https://yogelina.avoinna24.fi/company/reservation
Maksu: Saat noin kuukautta ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin verkkokauppaan josta maksu tulee tehdä viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtumaa.
Peruutusehdot Yogelinan sivujen mukaisesti.