BIONdance – Elontanssi Kotkassa 24.5.

5.3.2019

Tanssin luovuus kutsuu nyt Kymenlaaksossa – tervetuloa kaikki mukaan!!!

BIONdance eli ELONtanssi – Vitalisoiva Tanssi-ilta tarjolla Kotkassa, Yogelinassa.

Sisältää luovaa liikettä ja liikkeellisiä kohtaamisia muiden ja itsensä kanssa antoisassa ilmapiirissä ja mukaansatempaavan musiikin siivittämänä. Ei edellytä tanssitaitoa, mitään ei tarvitse osata etukäteen ja soveltuu kaikille. Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon tanssimaan paras versio itsestäsi!

Hinta: 20€. Ja saavuthan ajoissa.

Ilmoittautumiset Yogelinan ajanvarausjärjestelmän kautta kohdasta workshopit.

BIONdance eli ELONtanssi pohjautuu tanssi- ja liiketerapioissa ja psykofyysisissä terapioissa käytettyihin menetelmiin sekä alkujaan Biodanzaan. Sen tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua sekä lisätä elävyyttä, iloa ja nautintoa elämään. Vapaan tanssillisen liikkeen ja inspiroivan luovan toiminnan kautta voi ilmaista itseään, tutustua kehon ilmaisuun ja ilmeneviin eri tunnetiloihin. Menetelmä vaikuttaa eri kokemisen tasoilla näitä yhdistäen. Samanhenkinen yhteisö toimii kantavana voimana ja antaa tilaisuuden tuoda parhaat puolesi esiin!

Ks. myös tarvittaessa lisätietoa BIONdance * ELONtanssi -tapahtumasta Helsingissä: www.facebook.com/events/1559222127711370
Ja voit liittyä ryhmään BIONdance Kotka – ELONtanssi halutessasi jatkossakin tietoa tapahtumista: www.facebook.com/groups/776356555878196

Paikka: Yogelina, Mussalontie 428, 48310 Kotka / http://www.yogelina.fi

Työpajan DJ:na (dance jockey) ja inspiraattorina toimii Jani, Biodanzaan pohjautuvan koulutuksen käynyt ohjaaja. Lämpimästi tervetuloa! ♥

Peruutusehdot Yogelinan sivujen mukaisesti.